Nieuws

 • Thuis actrice op bezoek in Aartselaar.

  18 september 2014

  De Azaleaverkoop voor Kom op tegen Kanker is hier van start gegaan

  meer
 • Vergeet het bestaan van de Cultuurrittenkaart niet!

  16 september 2014

  Naar analogie van de "go-pass" kunnen -26'ers voor € 37,50 euro een 5-rittenkaart kopen en er individueel of samen met anderen gebruik van maken. 

  meer
 • Aartselaar bereidt zich voor op elektriciteitsschaarste

  11 september 2014

  De voorbije weken was er heel wat te doen over mogelijke stroomonderbrekingen mocht er tijdens de winter een tekort aan stroom ontstaan. De gemeente Aartselaar weet ondertussen dat ze grotendeels mee is opgenomen in het afschakelplan van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken. De gemeente neemt momenteel alle mogelijk maatregelen om zich hierop voor te bereiden. Klik hier voor meer info. Volg ons zeker ook op facebook (Gemeente Aartselaar) en twitter (@GemAartselaar) voor de laatste info.

  meer
 • Infosessie duurzaam bouwen

  10 september 2014

  Kom je ook naar onze eerstvolgende infosessie “duurzaam bouwen” rond het thema “Vlaamse normen voor nieuwbouw in 2015”?

  meer
 • Bekendmaking verordening beslissing CBS 8.9.2014

  10 september 2014

  Het college van burgemeester en schepenen keurde op 8.9.2014 een aanvullend verkeersreglement voor de Guido Gezellestraat goed. Van aan huisnummer 78 tot aan het kruispunt met de N177 worden parkeervakken op de rijbaan aangebracht.

  meer
 • Autoluw Aartselaar 21 september 2014

  05 september 2014

  Op zondag 21 september gaat koning auto aan de kant en zijn fietsers, voetgangers, rolschaatsers, … de baas. Het centrum van Aartselaar (Laar en omliggende straten) wordt autoluw gemaakt. Net als vorig jaar is het thema duurzaamheid en duurzaam vervoer.

  meer
 • Tentoonstelling en demonstraties kalligrafie in de bib

  03 september 2014 kalligrafie.jpg

  De kalligrafievereniging "Die Scoone Letter" stelt tentoon van 1 september tot 29 september 2014 in de bib.

  meer
 • Rommelmarkt, speelgoed- en kledingbeurs op zondag 21.09 in wijk De Leug

  03 september 2014

  Wijk De Leug organiseert op zondag 21 september, tijdens Autoluw Aartselaar, een rommelmarkt, speelgoed- en kledingbeurs op het domein van basisschool De Blokkendoos, Leon Gilliotlaan 58.

  meer
 • Frappant - TXT ON STAGE - wedstrijd

  01 september 2014

  "Wij zijn nog op zoek naar jong en straf schrijftalent uit onze provincie! Jonge schrijvers, slammers, vertellers en performers (tussen 18 en 30 jaar) kunnen hun tekst nog insturen tot en met 14 september! Fantastische coachings, podiumkansen en geldprijzen (tot 1200 EUR voor de hoofdwinnaar!) liggen op hen te wachten. Alle info op www.frappanttxt.be. Spread the WORD!"

   

  Bekijk ook zeker deze fijne impressie-filmpjes.

  https://www.youtube.com/watch?v=h2cohlhWKOQ

  meer
 • Noodplaningsregio Waterkant bereidt zich voor op elektriciteitsschaarste

  01 september 2014

  In de intergemeentelijke veiligheidscel Waterkant werd beslist om een intergemeentelijke werkgroep rond uitval van nutsvoorzieningen op te richten. Het is de bedoeling om in eerste instantie een analyse te maken van de risico’s en de risico-objecten bij stroomuitval, maatregelen voor te stellen aan de intergemeentelijke veiligheidscel Waterkant en de verschillende diensten en gemeenten voor te bereiden op een (tijdelijke)uitval. De leden van deze werkgroep zullen, elk binnen hun werkgebied, de contacten met hun collega’s van de andere gemeenten onderhouden en de nodige feedback verzorgen.

   

  meer
  1 2 3 4 5 6 7 8

Kies een rubriek