Nieuws

 • Test je kennis en win mooie prijzen met De Grote Verkeersquiz

  20 oktober 2014

   

  Erik Van Looy is niet alleen de quizmaster van De Slimste Mens ter Wereld. Dit jaar is hij het gezicht van De Grote Verkeersquiz! Dit is de online quiz van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde). Vorig jaar namen meer dan 65 000 personen deel. Wie meedoet, maakt kans op het winnen van mooie prijzen. Niet te missen dus!

  meer
 • Kom je naar de infosessie over: ‘Stroomuitval voorkomen? De kernzaken op een rij’

  20 oktober 2014

  De kans op stroomschaarste is in de winter het grootst tussen 17-20 uur. Op dat ogenblik ligt de verbruikspiek het hoogst en is de decentrale opwekking het laagst. Eén van de belangrijkste factoren bij energieschaarste is het beperken van de vraag. Hoe minder energie verbruikt wordt, hoe minder er opgewekt en getransporteerd hoeft te worden en hoe kleiner de kans wordt op een eventuele afschakeling. Daarom is het aangeraden de consumptie waar mogelijk te verschuiven naar de nacht. Denk bijvoorbeeld het opladen van je gsm.

  meer
 • Wegenwerken A12 op dinsdag 21 oktober

  17 oktober 2014

  OPGELET! DEZE WERKEN GAAN NIET DOOR WEGENS HET SLECHTE WEER.   Het Agentschap Wegen en Verkeer is al enkele maanden bezig met de vervanging van de verkeerslichten op enkele kruispunten van...

  meer
 • Kom naar het ‘Gala van de Vrijwilliger!’

  16 oktober 2014

  Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze maatschappij en in onze gemeente.  Ze dragen bij tot een goed sociaal klimaat. Het gemeentebestuur waardeert hun inzet enorm en zet hen daarom in de bloemetjes. Vrijdagavond 28 november staat CC ’t Aambeeld volledig in het teken van de Aartselaarse vrijwilligers.

   

  meer
 • Winnaars fotoquiz Autlouw Aartselaar

  16 oktober 2014

  Wie op 21 september deelnam aan de fotoquiz tijdens Autoluw Aartselaar, krijgt een Mobiel21-verkeerspakketje. Alle winnaars ontvangen een persoonlijk bericht om hun prijs af te halen in het gemeentehuis.

  meer
 • Herfstballenbad op 25 en 26 oktober

  15 oktober 2014

  In de herfstvakantie zal tijdens het weekend van 25 & 26 oktober het kleine bad van het zwembad van Aartselaar omgetoverd worden tot een ‘heus zwemballenbad’.

  meer
 • Een nieuwe informatiecampagne : Gas - Elektriciteit : durf vergelijken !

  14 oktober 2014

  In het dagelijkse leven moet je steeds keuzes maken. Daarvoor vergelijk je best regelmatig de verschillende alternatieven die je worden aangeboden.

  meer
 • Rioleringswerken

  14 oktober 2014

  Vanaf 13 oktober tot en met 31 oktober worden er in volgende straten rioleringswerken uitgevoerd.

   

  - Dijkstraat 10

  - B de Borrekenslaan 39

  - H. Consciencelaan 37-43

  - Wouwersveld 15

  - Leugstraat 58

  - Jan Davidlaan 29

   

  Hierbij zal er alternerend verkeer worden ingevoerd voor de Dijkstraat, H. Consciencelaan, Wouwersveld en Leugstraat.

  meer
 • Gemeente Aartselaar zet elektrische fietsen in

  08 oktober 2014

  De gemeente Aartselaar kocht twee elektrische fietsen aan voor het gemeentepersoneel. Daarmee zullen dienstverplaatsingen worden uitgevoerd die normaal met de wagen gebeuren. De technische dienst en andere gemeentediensten zullen de fietsen gebruiken voor dienstverplaatsingen.

  meer
 • Werken Baron van Ertbornstraat

  07 oktober 2014

  Van 8 oktober tot eind december (als de weersomstandigheden gunstig zijn) zal Pidpa in samenwerking met Infrax en Mobistar nutsleidingen voorzien. Deze werken zullen weinig hinder met zich meebrengen en vinden plaats van aan de Kontichsesteenweg tot aan Baron van Ertbornstraat ter hoogte van nr. 65.

   

  Voor meer info kan u terecht op de technische dienst 03 887 84 76

  meer
  1 2 3 4 5 6 7 8

Kies een rubriek