Nieuws

  • Hou het hoofd koel tijdens de hitte

    24 augustus 2016

    Vandaag tot en met zondag is er in ons land een hittegolf. Dit wil zeggen dat de temperatuur meer dan 3 dagen na elkaar 25 graden of meer bedraagt, en dat het 's nachts niet echt afkoelt. Hieronder vind je enkele tips om het hoofd koel te houden in deze hitte:

    meer
  • Dinsdag 30 augustus: gemeentelijke diensten gesloten voor jaarmarkt

    24 augustus 2016

    Op dinsdag 30 augustus is het jaarmarkt. Dan zijn alle gemeentelijke diensten gesloten. Je vindt een aantal van hen wel terug op de jaarmarkt. 

    meer
  • Sunday Shopday: doet jouw winkel mee?

    23 augustus 2016

    Op zondag 2 oktober 2016 openen duizenden winkels in het hele land de deuren. Handelaars zorgen samen met steden en gemeenten voor een winkeldag vol leuke activiteiten. Een gratis glaasje cava,...

    meer
  • Nieuwe fiets- en voetpaden langs Boomsesteenweg (N177) in Wilrijk

    22 augustus 2016

    Vanaf donderdag 1 september 2016 start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) van de Vlaamse overheid met het vernieuwen van fiets- en voetpaden langs de Boomsesteenweg (N177) in Wilrijk. Tussen de zijstraten Berkenrijslaan en Terbekehofdreef komen er nieuwe fiets- en voetpaden in de richting van Brussel. De werken zullen ongeveer drie maanden duren.

    meer
  • Aanvraag milieuvergunning klasse 1 - CVB Recycling n.v. Bekendmaking openbaar onderzoek.

    20 augustus 2016

    In toepassing van art. 17, §3 - 1° (infine) van het Vlaams Reglement betreffende de Milieuver­gunning (titel I), wordt ter kennis van het publiek gebracht dat door de n.v. CVB Recycling,  met maatschappelijke zetel gevestigd te 1800 Vilvoorde, Radiatorenstraat 51, bij het provinciebestuur van Antwerpen een aanvraag werd ingediend voor het verder exploiteren en veranderen van een inrichting voor de opslag en verwerking van afval, gelegen te 2630 Aartselaar, Industrieweg 18, kadastraal gekend afdeling 2 sectie A perceelnummer 315 B.

    meer
  • Zwembad gesloten voor jaarlijkse grote schoonmaak van 22/8 tot 2/9

    18 augustus 2016

    Van 22/8/2016 tot 2/9/2016 zijn het zwembad, de dojo en het jeugdlokaal gesloten voor de jaarlijkse grote schoonmaak

    meer
  • Inschrijven voor nieuwe reeksen aquafitness, hydrobic, kleuterparadijs, badminton 50+, conditie-en seniorengym vanaf 22/8

    16 augustus 2016

    Vanaf maandag 22/8 (19u) kan je opnieuw online inschrijven voor de nieuwe reeksen aquafitness, hydrobic, conditiegym, seniorengym, badminton 50+ en het kleuterparadijs.

    meer
  • Fietsroute 'Mooier Aartselaar'

    12 augustus 2016

    Ieder jaar vindt er in Aartselaar een wedstrijd 'Mooier Aartselaar' plaats. We proberen hierbij het belang van onze mooie wijken, straten en huizen in de verf te zetten. Daarom bieden wij u een flyer aan waarop een uitgestippelde fietsroute staat die de jury volgt van alle deelnemende tuinen. Je kan deze flyer ook in het gemeentehuis, bib en cultureel centrum komen afhalen. Hopelijk kan u op een mooie zomerdag eens tijd vrijmaken om op ontdekking te gaan.

     

    U kan de flyer hier downloaden.

     

    meer
  • Uniek klassiek concert op domein Cleydael

    11 augustus 2016

    Donderdag 25 augustus strijkt Cleydael goes Classic voor de tweede keer neer in het prachtige domein Cleydael te Aartselaar. Kom genieten van de muziek en laat je verwennen met enkele hoogstandjes uit het klassieke repertoire.

    meer
  • Vacature voor een educatief medewerker bibliotheek (M/V)

    10 augustus 2016

    De bibliotheek van Aartselaar is op zoek naar een educatief medewerker.

    meer
  1 2 3 4 5 6

Kies een rubriek