Nieuws

 • Frappant - TXT ON STAGE - wedstrijd

  01 september 2014

  "Wij zijn nog op zoek naar jong en straf schrijftalent uit onze provincie! Jonge schrijvers, slammers, vertellers en performers (tussen 18 en 30 jaar) kunnen hun tekst nog insturen tot en met 14 september! Fantastische coachings, podiumkansen en geldprijzen (tot 1200 EUR voor de hoofdwinnaar!) liggen op hen te wachten. Alle info op www.frappanttxt.be. Spread the WORD!"

   

  Bekijk ook zeker deze fijne impressie-filmpjes.

  https://www.youtube.com/watch?v=h2cohlhWKOQ

  meer
 • Noodplaningsregio Waterkant bereidt zich voor op elektriciteitsschaarste

  01 september 2014

  In de intergemeentelijke veiligheidscel Waterkant werd beslist om een intergemeentelijke werkgroep rond uitval van nutsvoorzieningen op te richten. Het is de bedoeling om in eerste instantie een analyse te maken van de risico’s en de risico-objecten bij stroomuitval, maatregelen voor te stellen aan de intergemeentelijke veiligheidscel Waterkant en de verschillende diensten en gemeenten voor te bereiden op een (tijdelijke)uitval. De leden van deze werkgroep zullen, elk binnen hun werkgebied, de contacten met hun collega’s van de andere gemeenten onderhouden en de nodige feedback verzorgen.

   

  meer
 • Veilige schoolbegin: ook wij doen mee!

  01 september 2014

  Het nieuwe schooljaar is alweer gestart. Straten worden opnieuw bevolkt met schoolgaande voetgangers en (brom)fietsers, van onzekere kleuters tot overmoedige jongeren, en een massa ouders brengen hun kinderen weer naar school. Iedereen voelt zich nog wat onwennig in het plots drukker geworden verkeer en heel wat jongeren zijn nog niet vertrouwd met de weg naar een andere school.

  meer
 • Opnieuw doorgaand verkeer mogelijk in Pierstraat

  28 augustus 2014

  De werken in de Pierstraat tussen Reetsesteenweg en N177 zijn voorbij. De Pierstraat is dus opnieuw voor alle verkeer toegankelijk.

  meer
 • Behaag... natuurlijk 2014

  27 augustus 2014

  Ook dit jaar organiseert de gemeente in samenwerking met Natuurpunt de actie Behaag… natuurlijk. Vanaf september kan je weer streekeigen hagen, struiken en bomen aankopen. Tijdens deze 21e editie staan de inheemse planten uit Vlaanderen centraal. Zowel hagen, planten als bomen kan je aankopen.

  meer
 • Gratis bouwtool voor alle inwoners van de gemeente Aartselaar

  27 augustus 2014

  De weg van bouwplan naar droomhuis is lang en niet zonder valkuilen...

  meer
 • Water komt, water gaat… je provincie bewaakt

  27 augustus 2014

  Wanneer je langs een kronkelende waterloop kuiert, is de kans groot dat je voortaan een provinciale medewerker aan het werk ziet. Want onze gemeente heeft dit jaar haar waterlopen aan de provincie overgedragen. De provincie staat dan ook sinds kort in voor het beheer van die nieuwe provinciale waterlopen.

  meer
 • Doe mee met de blindproef kraantjeswater drinken!

  27 augustus 2014

  Onze gemeente zet het drinken van kraantjeswater in de kijker tijdens Autoluw Aartselaar d.d. zondag 21 september.

  meer
 • Agenda gemeenteraad 8 september 2014

  27 augustus 2014

  Hier vind je de agendapunten van de gemeenteraadszitting van 8 september 2014.

  meer
 • 1.9: Gemeenteraadscommissie financiën

  27 augustus 2014

  Op maandag 1 september om 19 uur vindt in de raadzaal in het gemeentehuis een gemeenteraadscommissie plaats rond financiën. 

  meer
  1 2 3 4 5 6 7 8

Kies een rubriek