Nieuws

 • Wie wordt prins of prinses carnaval 2015?

  29 oktober 2014 ns

  Woon je in Aartselaar, en is je feestneus groot genoeg? Stel je dan kandidaat om prins of prinses carnaval 2015 te worden.

  meer
 • Ski- of snowboardkampen i.s.m. sportdienst Rumst

  27 oktober 2014

  De sportdienst van Aartselaar organiseert van maandag 29 december 2014 tot vrijdag 2 januari 2015 i.s.m. sportdienst Rumst een ski- of snowboardkamp voor sportievelingen van 6 jaar of ouder.

  meer
 • Uitzonderlijke sluitingsdagen van de Bib!

  27 oktober 2014 gesloten5.jpg

  De Bib is uitzonderlijk gelsoten!

  meer
 • Wegenwerken Baron van Ertbornstraat

  24 oktober 2014

  Canalco is op dit ogenblik werken aan het uitvoeren in Baron van Ertbornstraat in opdracht van pidpa, Infrax en Mobistar. Hierbij zullen nieuwe leidingen in het fietspad worden aangelegd. Door technische problemen is men genoodzaakt een deel van het asfalt open te breken.Deze werken zullen pas eind december klaar zijn.

  Om de veiligheid van het doorgaand verkeer te kunnen verzekeren zal er vanaf 27/10/2014 tot en met 09/11/2014 enkel nog eenrichtingsverkeer toegelaten worden, vanaf het kruispunt met de Kleistraat tot aan het kruispunt met de Kontichsesteenweg. De omleiding zal gebeuren via B.de Borrekenslaan.

  Vanaf 10/11/2014 zal er gewerkt worden met alternerend verkeer en zullen er tijdelijke verkeerslichten geplaatst worden. Zo kan het verkeer terug langs beide kanten passeren.

  Wij verontschuldigen ons voor het tijdelijk ongemak. Indien u meer info wenst kan u terecht op het nummer 03 887 84 76.

  meer
 • Oproep: schrijf je in voor de kerstmarkt!

  22 oktober 2014

  Op zaterdag 13 december vindt naar goede gewoonte de kerstmarkt plaats in het centrum van Aartselaar. Verenigingen of handelaars die willen deelnemen, kunnen ze inschrijven tot maandag 3 november.

  meer
 • zwembad uitzonderlijk gesloten tot 17u op woensdag 12 november 2014

  21 oktober 2014

  Op woensdag 12 november vindt de jaarlijkse zweminstuif van SVS plaats in het zwembad van Aartselaar.

  meer
 • Test je kennis en win mooie prijzen met De Grote Verkeersquiz

  20 oktober 2014

   

  Erik Van Looy is niet alleen de quizmaster van De Slimste Mens ter Wereld. Dit jaar is hij het gezicht van De Grote Verkeersquiz! Dit is de online quiz van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde). Vorig jaar namen meer dan 65 000 personen deel. Wie meedoet, maakt kans op het winnen van mooie prijzen. Niet te missen dus!

  meer
 • Kom je naar de infosessie over: ‘Stroomuitval voorkomen? De kernzaken op een rij’

  20 oktober 2014

  De kans op stroomschaarste is in de winter het grootst tussen 17-20 uur. Op dat ogenblik ligt de verbruikspiek het hoogst en is de decentrale opwekking het laagst. Eén van de belangrijkste factoren bij energieschaarste is het beperken van de vraag. Hoe minder energie verbruikt wordt, hoe minder er opgewekt en getransporteerd hoeft te worden en hoe kleiner de kans wordt op een eventuele afschakeling. Daarom is het aangeraden de consumptie waar mogelijk te verschuiven naar de nacht. Denk bijvoorbeeld het opladen van je gsm.

  meer
 • Wegenwerken A12 op dinsdag 4 november

  17 oktober 2014

  Het Agentschap Wegen en Verkeer is al enkele maanden bezig met de vervanging van de verkeerslichten op enkele kruispunten van de A12. Die oude lichten worden vervangen door verkeerslichten met...

  meer
 • Kom naar het ‘Gala van de Vrijwilliger!’

  16 oktober 2014

  Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze maatschappij en in onze gemeente.  Ze dragen bij tot een goed sociaal klimaat. Het gemeentebestuur waardeert hun inzet enorm en zet hen daarom in de bloemetjes. Vrijdagavond 28 november staat CC ’t Aambeeld volledig in het teken van de Aartselaarse vrijwilligers.

   

  meer
  1 2 3 4 5 6 7 8

Kies een rubriek