Nieuws

 • Gewijzigde verkeerssituatie tijdens evenementen

  30 juni 2015

  Het is zomer, en dat betekent ook dit jaar weer een aantal evenementen op openbaar domein. Dit wil zeggen verkeersvrije straten en parkeerverboden in sommige straten in het centrum.
  Door de gewijzigde verkeerssituatie is het mogelijk dat je tijdelijk met de wagen de straat niet in of uit kan. Wij verontschuldigen ons voor dit tijdelijk ongemak. Hebt je een garage of oprit? Plaats de wagen dan tijdig in een vrije straat om ongemakken te vermijden.

  meer
 • Einde Mijn Korte Ritten

  29 juni 2015

  Morgen, 30 juni is de laatste dag van Mijn Korte Ritten. Vergeet niet je gewandelde en gefietste korte ritten in te geven op www.mijnkorteritten.be.
  Of breng je rittenboekje binnen bij het onthaal in het gemeentehuis. Dit kan tot 6 juli.

   

   

   

  meer
 • Tips om tekenbeten te voorkomen

  29 juni 2015

  De zomervakantie staat voor de deur. Genieten van de natuur is in de eerste plaats fijn en gezond. Soms echter duiken er planten of beestjes op die je ziek kunnen maken. Zorg en Gezondheid waarschuwt voor teken en geeft tips om een tekenbeet te voorkomen. Jeugd- en wandelverenigingen worden opgeroepen om alert te zijn en om de tips mee te verspreiden.

  meer
 • Agenda gemeenteraad 29.06.2015

  29 juni 2015

  Klik hier voor de agenda van de gemeenteraad van 29 juni 2015.

  meer
 • Infoblad juli-augustus vertraging

  29 juni 2015

  Door een technisch probleem in de drukkerij, ontvangt u het infoblad van juli-augustus pas op donderdag 2 juli ipv dinsdag 30 juni.
  Onze excuses hiervoor. Je kan het wel hier al nalezen: http://www.aartselaar.be/_uploads/www.aartselaar.be/Communicatiedienst/downloads/Infoblad_juni_augustus_LwR_web.pdf

  meer
 • Hitte- en ozonalarm

  29 juni 2015

  Prachtige zomerdagen hebben ook een schaduwzijde: hete temperaturen kunnen gepaard gaan met veel ozon in de lucht. Zowel de hitte, de zon als de ozonpieken kunnen de gezondheid schaden. Een aantal algemene maatregelen kunnen de risico’s
  gelukkig beperken.

  meer
 • Problemen met mailadres personeel@aartselaar.be

  25 juni 2015

  Door technische problemen zijn er de afgelopen week geen mails toegekomen in de mailbox personeel@aartselaar.be.

  De gemeente vraagt aan iedereen die een mail verstuurde ivm een vacature of andere vraag aan de personeelsdienst, de mail opnieuw te versturen en verontschuldigt zich voor dit ongemak.

  meer
 • Viering jubilarissen 13 juni 2015

  25 juni 2015

  Op zaterdag 13 juni nodigde de gemeente de echtparen uit die hun 50e, 65e of 70e huwelijksverjaardag vierden. Het werd een mooi feest waarbij onze jubilarissen terecht in de bloemetjes werden gezet.
  Voor de sfeerbeelden kan u hier klikken.

  meer
 • Buitensporten tijdens de zomer is fijn!

  23 juni 2015

  Het is pas echt zomer als je weer volop buiten kan sporten, Als je er met je mountainbike op uit kan of je loopschoenen kan aantrekken. Bloso bracht de mooiste routes in kaart. Loopomlopen en...

  meer
 • Buitengewoon plekje tuin Zonnetij officieel geopend

  22 juni 2015

  Op vrijdag 19 juni huldigden gedeputeerde voor leefmilieu Rik Röttger en burgemeester van Aartselaar Sophie de Wit het buitengewoon plekje in de tuin van RVT Zonnetij officieel in. 

  meer
  1 2 3 4 5 6 7

Kies een rubriek