Nieuws

 • Ecobouwers opendeur

  25 juli 2016

  Gezocht: eigenaars van energiezuinige woningen

  meer
 • Sunday Shopday: doet jouw winkel mee?

  18 juli 2016

  Op zondag 2 oktober 2016 openen duizenden winkels in het hele land de deuren. Handelaars zorgen samen met steden en gemeenten voor een winkeldag vol leuke activiteiten. Een gratis glaasje cava,...

  meer
 • Proefopstelling verkeer Groenenhoek verlengd tot einde zomer

  18 juli 2016

  De proefopstelling in de Groenenhoek, die via een paaltje sluipverkeer weert tussen Aartselaar en Hemiksem, wordt verlengd tot het einde van de zomer.

  meer
 • Aartselaar krijgt titel hartveilige gemeente en Cade de titel van Hartveilige school

  15 juli 2016 hartveiligeschool_gemeente.jpg

  Op zaterdag 9 juli overhandigde het Rode Kruis Aartselaar aan de gemeente Aartselaar en gemeentelijke basisschool Cade de titel van Hartveilige gemeente en Hartveilige school.

  meer
 • Verdienstelijke inwoners gehuldigd

  15 juli 2016 Gemeente%20Aartselaar%20verdienstelijke%20inwoners%202016.jpg

  Elk jaar eert de gemeente Aartselaar haar verdienstelijke inwoners. Vrijdag 8 juli werden inwoners die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan het culturele, sportieve of sociale leven in de bloemetjes gezet. De huldiging vond plaats tijdens de 11 juli-viering in CC ’t Aambeeld.

  meer
 • Vernieuwing asfalt Kapellestraat tussen Palmboomstraat en Stijn Streuvelslaan op 23.08.2016

  14 juli 2016

  Op dinsdag 23 augustus krijgt de Kapellestraat tussen Palmboomstraat en Stijn Streuvelslaan een nieuwe asfaltlaag

  meer
 • Prijsuitreiking gemeentelijke tombola Mijn Korte Ritten

  12 juli 2016

  Afgelopen zaterdag vond in Aartselaar aan de start van het openluchtbal de prijsuitreiking plaats van de gemeentelijke tombola rond Mijn Korte Ritten. De campagne Mijn Korte Ritten van Mobiel 21 (1 tot 30 juni 2016) heeft tot doel iedereen aan te zetten korte afstanden zoveel mogelijk te voet of met de fiets te doen. Met 139 actief ingeschreven inwoners, eindigt Aartselaar dit jaar bovenaan de lijst van deelnemende steden en gemeenten. Guido Alen kaapte de eerste prijs weg: een verblijf in B&B Belair in Boechout, een van de pareltjes in de Zuidrand, waar Aartselaar deel van uitmaakt.

  meer
 • Drie weken werken aan wegdek E19 richting Antwerpen tussen Rumst en Kontich

  08 juli 2016

  Vanaf zondag 24 juli start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met een grondige vernieuwing van het wegdek op de E19 tussen Rumst en Kontich richting Antwerpen over een afstand van ongeveer 7 kilometer. Verder wordt er zo’n 15 kilometer aan vangrails vernieuwd vanaf Mechelen-Zuid tot het complex van Kontich en krijgen ook enkele bruggen in de werfzone een opknapbeurt. De Vlaamse overheid investeert dit jaar 3 miljoen euro in meer veiligheid en rijcomfort op de E19. Om de hinder voor het verkeer te beperken worden de werken zo georganiseerd dat het verkeer overdag in beide richtingen steeds over minstens twee versmalde rijstroken kan rijden. Het op- en afrittencomplex Rumst en het complex Kontich zijn afwisselend gedeeltelijk afgesloten. Bestuurders houden best rekening met hinder in beide richtingen. De werken duren tot uiterlijk 14 augustus.

  meer
 • Tips voor een 'brandveilige zomer'!

  04 juli 2016

  De zomer is een heerlijke periode! Samen gezellig in de tuin barbecueën, gaan kamperen met de tent of op reis met de camper of caravan. Lees verder voor tips om er een brandveilige zomer van te maken.

  meer
 • Energietip juli

  01 juli 2016

  Was aan de draad

  meer
  1 2 3 4 5 6

Kies een rubriek