Nieuws

 • Openbaar onderzoek buurtwegen: afschaffing buurtweg nr. 20 + opening nieuwe buurtweg nr. 20

  24 mei 2015

  Van 25 mei 2015 tot en met 25 juni 2015 vindt er een openbaar onderzoek plaats over de afschaffing van het oude traçé van voetweg nr. 20 en de opening van een nieuw traçé van voetweg nr. 20.

   

   

  meer
 • Oproep: word jij gemachtigde opzichter?

  18 mei 2015

  Bij het begin en het einde van de schooldag is het heel druk aan de schoolpoort. De politie, het gemeentebestuur, de schooldirectie en de leerkrachten nemen verschillende initiatieven om een veilige schoolomgeving te creëren. Eén daarvan is de aanwezigheid van een gemachtigd opzichter aan de schoolpoort en aan de zebrapaden in de straten rond de school om leerlingen veilig naar school te laten gaan.

  meer
 • Stap en trap mee: mijn korte ritten: van 1 tot 30 juni

  18 mei 2015

  Van 1 tot 30 juni stappen en trappen heel wat Aartselarenaren hun korte ritten. Zij laten de auto zoveel mogelijk aan de kant staan. Voor een betere gezondheid, milieu, portemonnaie-inhoud, bereik van de handelaars in het centrum,…. Doe jij mee? Er zijn leuke prijzen te winnen van Mobiel 21, maar we hebben ook een gemeentelijke prijzenpot. 

  meer
 • Vacature technisch assistent voor de dienst gebouwen (elektricien)

  12 mei 2015

  Wij zoeken een technisch assitent voor de dienst gebouwen.

   

  (Voltijds, contractueel, D-niveau, m/v)

   

  meer
 • Breng lege batterijen binnen en win een speelplein voor Aartselaar!

  08 mei 2015

  Zoals je wellicht weet zorgt Bebat ervoor dat lege batterijen gerecycleerd worden en een nieuw leven vinden in tal van toepassingen. Onze gemeente heeft zich ingeschreven voor de grote Bebat-inzamelwedstrijd en kan zo een unieke en milieuvriendelijke speeltuin winnen!

  meer
 • Tips bij extreme hitte en hoge ozonwaarden

  07 mei 2015

  Prachtige zomerdagen hebben ook een schaduwzijde: hete temperaturen gaan soms gepaard met veel ozon in de lucht. Zowel de hitte, de zon als de ozonpieken kunnen de gezondheid schaden. Door volgende tips toe te passen, kan je veel onheil voorkomen:

  meer
 • Wijziging verkeerssituatie centrum Reet

  07 mei 2015

  Van maandag 11 mei tot woensdag 10 juni wijzigt de verkeerssituatie tijdelijk in het centrum van Reet. Gedurende deze periode is er een proefopstelling in de omgeving van het Koningin Astridplein.

  meer
 • Opbrengst carwash tegen kanker 25.4.2015

  05 mei 2015

  Op 25 april 2015 organiseerde het gemeentebestuur een carwash tegen kanker in kader van 'Iedereen tegen kanker'.

  meer
 • Kleine Kermis gelijk met ATA-braderij

  05 mei 2015

  Het gemeentebestuur, de kermisuitbaters en winkeliersvereniging ATA kwamen overeen de Kleine Kermis te laten plaatsvinden van vrijdag 19 tot maandag 22 juni. Zo valt dit samen met het weekend van de ATA-braderij, op zaterdag 20 juni.

  meer
 • Ecodriving, een zuinige, veilige en milieuvriendelijke manier van autorijden: doe je ook mee?

  05 mei 2015

  Op 15 september 2014 heeft onze gemeente in samenwerking met Ecolife een workshop”ecodriving” georganiseerd voor het personeel van de technische buitendienst die dagdagelijks met gemeentelijke wagens rijden. Op 5 mei 2015 is de workshop herhaald voor andere personeelsleden die met gemeentelijke wagens rijden.

  meer
  1 2 3 4 5 6

Kies een rubriek