Nieuws

 • Inschrijvingen jaarmarkt starten op 1 mei 2016

  29 april 2016

  Elk jaar zet Aartselaar aan het einde van de grote vakantie het dorpscentrum op stelten voor de populaire jaarmarkt. Elk jaar groeit onze jaarmarkt. Dit jaar gaan we opnieuw voor een succeseditie. Zorg dat je er dus zeker bij bent!
  De jaarmarkt vindt plaats op dinsdag 30 augustus van 9 tot 14 uur. Inschrijven kan vanaf zondag 1 mei.

  meer
 • CultuurCaf√© en Algemene vergadering Cultuurraad

  26 april 2016

  Sinds vorig jaar wordt de algemene vergadering van de Cultuurraad gecombineerd met een CultuurCafé. Na het informatief gedeelte worden de lichten gedimd en gaat de spot aan op het podium,...

  meer
 • Aartselaar houdt talentenjacht

  26 april 2016

  Aartselaarse jeugd, kruis alvast woensdag 1 juni in je agenda aan.

  Dan worden jullie verwacht in CC ‘t Aambeeld om 15.30 uur voor de talentenjacht georganiseerd door de kindergemeenteraad. Alle talent is welkom: zingen, dansen, een goocheltruc… alleen of in een groep.

  Zit je in het 4de, 5de of 6de leerjaar, het 1ste of 2de jaar secundair en woon je in Aartselaar, dan kan je meedoen.

   

  Inschrijven doe je door je naam, school en klas door te sturen samen met een filmpje van jouw act voor dinsdag 17 mei op volgend mailadres:  anouk.beels@telenet.be of pauladeleeuw@telenet.be.

   

  Nog even dit: je act mag niet langer duren dan 3 minuten. Een onafhankelijke jury selecteert de 30 beste acts die mogen deelnemen aan de talentenjacht van 1 juni. Doe je zelf liever niet mee, dan kom je natuurlijk supporteren voor je vrienden en vriendinnen.

   

   

   

   

  meer
 • Werken door Proximus in de Kontichsesteenweg

  26 april 2016

   

  Tussen dinsdag 3/5 en vrijdag 20/5 worden er werken uitgevoerd in opdracht van Proximus op de Kontichsesteenweg van huisnummer 25 tot 47.
  Aangezien de werfzone zich gedeeltelijk op de rijbaan bevindt, zal 1 rijstrook afgesloten worden. Het verkeer zal geregeld worden door tijdelijke verkeerslichten.

   

  meer
 • Fase 2 werken Dijkstraat gestart, omleidingen voorzien

  25 april 2016

  Maandag 25/4 start fase 2 van de werken in de Dijkstraat.

  meer
 • Periodieke onderhoudswerken in Rupeltunnel (A12)

  25 april 2016

  Van 4 tot 6 mei 2016 voert het Agentschap Wegen en Verkeer periodieke onderhoudswerken uit in de Rupeltunnel (A12) in Boom.

  meer
 • Steeds minder woninginbraken in Aartselaar

  21 april 2016

  Het aantal woninginbraken in Aartselaar is sinds deze legislatuur in een duidelijk dalende lijn. Dat blijkt uit de officiële politiecijfers van onze politiezone HEKLA.

  meer
 • Lokale besturen versterken Vlaamse klimaattop

  19 april 2016

  Gemeenten en steden verminderen de broeikasgasuitstoot. Aartselaar kiest voor duurzame dienstverplaatsingen en geeft energietips aan haar inwoners.  meer
 • Openbaar onderzoek geluidsactieplannen belangrijke wegen en spoorwegen.

  18 april 2016

  Op 25 maart 2016 heeft de Vlaamse Regering kennisgenomen van het ontwerp van actieplan wegverkeerslawaai voor de belangrijke wegen met meer dan 3 miljoen voertuigpassages per jaar en van het ontwerp van actieplan spoorverkeerslawaai voor de belangrijke spoorwegen met meer dan 30 000 treinpassages per jaar.

  meer
 • Fietspad Pierstraat wordt doorgetrokken

  15 april 2016

  De technische dienst van de gemeente gaat het fietspad in de Pierstraat aan het kruispunt met de Reetsesteenweg veiliger maken door het door te trekken in het verlengde van het fietspad iets verderop. Hierdoor moeten fietsers niet meer even de baan op. In het verleden kon dit niet, door het huis dat vlak tegen de straat stond aan dit kruispunt. Maar dit werd onlangs afgebroken.

  meer
  1 2 3 4 5 6

Kies een rubriek