Aartselaar feest! tijdens de Jaarmarkt

09:00 – 15:00 Jaarmarkt – Veeprijskamp – Straattheater – Kermis: Bezoek de standhouders in de Kapellestraat, Hoevelei en op het Laar. Achter PC ’t Wolffaertshof vind je de mooiste geiten, schapen, koeien en ezels terug. In de Carillolei draven de paarden en pony’s. Ze willen allemaal met de eerste prijs naar huis. Het Klein Laar wordt omgedoopt tot familieplein met allerlei gezellige ...
edea4463-6a1c-4d93-a698-33101940a514.jpeg 09:00 – 15:00 Jaarmarkt – Veeprijskamp – Straattheater – Kermis:
Bezoek de standhouders in de Kapellestraat, Hoevelei en op het Laar. Achter PC ’t Wolffaertshof vind je de mooiste geiten, schapen, koeien en ezels terug.
In de Carillolei draven de paarden en pony’s. Ze willen allemaal met de eerste prijs naar huis.
Het Klein Laar wordt omgedoopt tot familieplein met allerlei gezellige activiteiten. Kom zeker een kijkje nemen en laat je verrassen! Ook de Heemkundige Kring is van de partij. Samen met vzw Ach Ja houden ze een nostalgisch café open. Zin in een frisse pint of smakelijke haring? Je weet waar naartoe! Je kan er ook deelnemen aan oude volksspellen en een kallekeschiettornooi.
Zelfs Aartselaarse filmpjes en foto’s uit de oude doos worden er getoond.

11:00 & 14:00 Familievoorstelling ‘Barto’ op het familieplein:
De komische en excentrieke Barto combineert jongleren, koorddansen, souplesse en clowning. Hij verleidt je met zijn grappige stunts en lenig lichaam. Barto laat je versteld staan!

19:00 Jogging Dwars Door Aartselaar (org. AVKA):
Trek je sportschoenen aan en loop 1 of 2 (kinderen), 4, 6, 8 of 10 km door Aartselaar. Vertrek en inschrijvingen: Café Laarhof op het Laar.

20:30 The Amazing Flowers:
Een waaier van gekende melodieën gaande van pop, rock, disco tot vette 90s beats zorgen voor een geweldige zomeravond vol ambiance! Trek je dansschoenen aan en feest mee op talloze party hits van vroeger en nu!

22:00 Aartselaar zingt:
De nacht eindigt met Vlaamse meezingers en een uitbundig feest op het Laar.

Uiteraard kan groot en klein ook de hele dag terecht op de kermis. Eendjes vangen, smoutebollen eten, elkaar aftroeven op de spelletjes in het lunapark,… voor ieder wat wils!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

di 27 augustus 2019 van 09:00 tot 23:59

Waar

Laar en omliggende straten

(centrum Aartselaar)
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

Meer info