Aartselaarbon

Gemeente Aartselaar lanceert bon om lokale handelaars te steunen

De gemeente Aartselaar lanceert een eigen waardebon. Deze bon kan gebruikt worden bij de lokale handelszaken en geeft extra zuurstof aan de lokale economie.

Een cadeautje kopen is niet altijd makkelijk. Waarmee doe je iemand een plezier? Of heb je geen tijd meer om een geschenk te kopen? Of wil je jezelf eens verwennen? De Aartselaarbon is dan een heel goed idee. Met deze bon kan iedereen terecht bij verschillende handelaars van de gemeente.

De Aartselaar bon heeft een waarde van 10 euro. Wie de bon aankoopt, betaalt echter maar 9 euro maar kan dus voor 10 euro lokaal gaan shoppen, iets eten, iets drinken, naar de kapper... De handelaar zelf krijgt maar liefst 11 euro als hij de ontvangen bons gaat inruilen in het gemeentehuis. Op deze manier geven we de lokale economie een duwtje in de rug. Een echte win-win!

De bon wordt verkocht aan de onthaalbalie van het gemeentehuis. De bonnen blijven 1 jaar geldig.

De deelnemende handelszaken zijn te herkennen aan een poster "Aartselaar steunt de lokale middenstand” aan hun vitrine. Je kan de lijst met deelnemende handelaars hier raadplegen. Ook het reglement vindt je hier terug. Zo kan bijvoorbeeld elke inwoner maximaal 10 bonnen kopen per maand.

Met dit initiatief wil het gemeentebestuur de Aartselaarse ondernemers steunen. Lokale handel is belangrijk. Het draagt bij aan een bruisende regio waar mensen gezellig kunnen winkelen, iets eten, …