Centrum onderbroken op 15.12 voor kerstmarkt

Opgemaakt op 05/12/2018

Op zaterdag 15 december is het kerstmarkt in Aartselaar. Hiervoor zijn een aantal straten verkeersvrij en geldt er op een aantal plaatsen stilstaan- en parkeerverbod. Handelaars zijn steeds bereikbaar.

Van 5.30 uur tot zondag 16 december 2018 om 4 uur wordt alle verkeer verboden en geldt er een stilstaan- en parkeerverbod op het Laar tussen de schandpaal en kruispunt Baron van Ertbornstraat/Hoevelei. (plaatsing en afbraak podiumwagen).

Van 7 uur tot zondag 16 december 2018 om 2 uur

  • wordt alle verkeer verboden op het hele Laar en geldt er een stilstaan- en parkeerverbod, met uitzondering van standhouders Laar (leveringskaart) en gemeentevoertuigen. (opbouw, markt, afbraak)
    OPM: Het bankenstraatje blijft 's morgens nog open. Van zodra de kerstmarkt opgesteld is en er geen verkeer meer nodig is op het Laar, wordt het bankenstraatje gesloten voor alle verkeer. Deze beslissing wordt genomen de dag zelf in overleg tussen de organisatoren en de politie.
  • wordt alle verkeer verboden en geldt er stilstaan- en parkeerverbod in de Carillolei, gedeelte tussen Laar en voetgangersdoorsteek naar parking CC, uitgezonderd voor bewoners. (opbouw, markt, afbraak)
  • geldt een stilstaan- en parkeerverbod in de Leon Gilliotlaan, gedeelte tussen Laar en oud magazijn TD, met uitzondering van standhouders (stilstaan), crew, artiesten en Rode Kruis met parkeerkaart + gemeentevoertuigen. (opbouw, afbraak, parking crew en artiesten, plaatsing stroomgroepen)


Op donderdag 13 december van 12 tot 18 uur en op zondag 16 december van 6 tot 12 uur geldt een stilstaan- en parkeerverbod op de haakse parkeerplaatsen aan de kerk op het Laar (brengen en halen zweefmolen op het Laar)

De bussen van De Lijn volgen de omleiding van de markt op vrijdag. Om de vlotte doorstroming van het openbaar vervoer mogelijk te maken in de A. van Brabantstraat, geldt er parkeerverbod.

Het verkeer uit de Guido Gezellestraat wordt omgeleid via de C. Paulusstraat en della Faillelaan naar Carillolei en Leugstraat.
Hiervoor is er in de della Faillelaan verkeer in beide richtingen toegestaan tussen Pater Pirelaan en Carillolei (van 13 uur tot zondag 16 december om 8 uur).

Het programma van de kerstmarkt vindt u op https://www.aartselaar.be/proef-van-de-gezellige-sfeer-op-onze-kerstmarkt

 

 

 

 

Contactinformatie