Dag –en feest make-up

Na het succes in december 2017, werd beslist om deze workshop opnieuw aan te bieden. Wil u meer experimenteren met make-up of eens speciaal doen tijdens de feesten? Schrijf dan snel in want de plaatsen zijn beperkt. Deze cursus bestaat uit twee lessen. In de eerste les leer je jezelf op te maken zodat je ’s ochtends gemaquilleerd de deur uit kan. In de tweede les leer je de smokey eyes ...
d8bb009e-a5c5-441e-b4ad-d3715d497598.jpeg Na het succes in december 2017, werd beslist om deze workshop opnieuw aan te bieden. Wil u meer experimenteren met make-up of eens speciaal doen tijdens de feesten? Schrijf dan snel in want de plaatsen zijn beperkt.
Deze cursus bestaat uit twee lessen. In de eerste les leer je jezelf op te maken zodat je ’s ochtends gemaquilleerd de deur uit kan. In de tweede les leer je de smokey eyes techniek om de feestdagen stralend in te zetten.
We starten met een analyse van de gelaatsvormen en de juiste kleurenkeuzes. Door middel van enkele technieken leer je jouw ogen opmaken voor een mooie start van de dag. Je maquilleert jezelf stap-voor-stap van camouflage, foundation tot en met je lippen en dit onder begeleiding van een professionele visagiste.
In de tweede les werken we ook stap voor stap om te komen tot een feestelijke make-up met smokey eyes.
De docente voorziet alle make-up en penselen.

Meer info over visagiste Melanie Roscam
In 2005 startte Melanie als professioneel visagiste 'Melanie's Make-up' met bruids- en feestmake-up en make-upavonden. Zij werkte 5 jaar voor het professionele make-upmerk Kryolan, maakte 2 jaar onderdeel uit van het miss België make-upteam en behaalde in 2010 in de international make-upwedstrijd Face-Up1 de 3de plaats in de categorie Pin-up Babe, niveau Make-up Artist.
Haar make-upmotto: Less is more!

Begeleiding: Melanie Roscam | Max. 10 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

vr 14 december 2018 van 19:00 tot 22:00

Waar

Bibliotheek Aartselaar

della Faillelaan 32
2630 Aartselaar

Prijs

€57.00

Basistarief: 57,00 €

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

Meer info