Enquête voor verenigingen: jeugdactiviteiten

Opgemaakt op 05/05/2022
Foto: activiteiten voor jeugd

Organiseert jouw vereniging activiteiten voor de jeugd? Vul de enquête in, laat het ons weten en maak kans op een extraatje voor je vereniging

Het Buitenschools aanbod aan kinderOpvang en Activiteiten (kortweg BOA) is belangrijk. Vrijetijdsinitiatieven helpen kinderen zich te ontplooien en hun talenten te ontdekken.

We willen graag een zicht krijgen op het vrijetijdsaanbod voor 3- tot 12-jarigen in Aartselaar. Zo kunnen we de verschillende diensten en organisaties in de toekomst beter op elkaar afstemmen en initiatieven creëren die aansluiten bij de interesses van de jeugd en de mogelijkheden van de verenigingen.

Samen geven we kinderen meer kansen om zich te amuseren en hun talenten te ontwikkelen in Aartselaar.

Welke jeugdactiviteiten organiseert jouw vereniging? Of organiseren jullie momenteel nog geen activiteiten gericht op kinderen maar hebben jullie interesse om dit in de toekomst wel te doen? Tegen welke hindernissen lopen jullie aan? We willen het graag weten. Je kan de vragenlijst invullen tot 29/5.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen

Leuk extraatje: uit alle inzendingen worden er drie verenigingen geloot. Zij ontvangen een kortingscode die hen € 30 korting geeft op de huurprijs van de gemeentelijke infrastructuur.