Kies mee de tekeningen voor de Fiberklaar-POP's

poll graffiti- fiberklaar kasten

Nu de graafwerken voor het glasvezelnetwerk op heel wat plaatsen goed vooruit gaan, maakt Fiberklaar zich op voor een volgende stap: het plaatsen van 2 technische huisjes (zij noemen dit POP's) in juni:

  • een aan het speelpleintje in Swaeneleike 
  • een aan het speelpleintje in de Lijsterlaan

Om deze POP's te laten opgaan in de speelomgeving, zocht het Lokaal Bestuur Aartselaar naar graffitikunstenaars om de huisjes een kleurrijk uitzicht te geven dat kinderen aanspreekt.

  • Isabelle Scheers zal de POP in de Lijsterlaan beschilderen.
  • Nikita Van den bosch neemt de verfraaiing van de POP in Swaeneleike voor haar rekening.

We stellen deze kunstenaars graag aan je voor:

Isabelle Scheers

Mijn naam is Isabelle Scheers, ik ben 36 jaar. Samen met mijn man Koen en mijn drie kinderen Brent, Lennert en Elyn wonen we in Aartselaar.
In de middelbare school heb ik kunstonderwijs gestudeerd in Sint Lucas Antwerpen. Ik werk als turnleerkracht in GO! de Hoeksteen en GO! ’t Krekeltje in Boom.
Doordat ik in mijn kracht sta wanneer ik creatief aan de slag kan gaan, ben ik dankzij mijn loopbaanbegeleidster Griet Danschutter uit Aartselaar op het idee gekomen om een kleine onderneming te starten in bijberoep als creatief denker en graffitist, genaamd Bellie Ve. [believe – geloven in mezelf]. Bellie is altijd al mijn bijnaam geweest voor mijn vrienden.
Mijn gezin en de kinderen op mijn werk zie ik vaak als een inspiratiebron voor mijn graffitiwerk.
Naast mijn functie als mama, partner en juf, zie ik mijn bijberoep als me-time.
www.bellie-ve.be, facebook Bellie Ve, instagram bellie.ve

Nikita Van den bosch

foto Nikita Van den Bosch 
Ik ben Nikita Van den bosch en ik ben illustrator.
Ik hou er van hoe een Illustratie zo veel kan zeggen zonder woorden.
Mijn werk maak ik niet uitsluitend op papier omdat ik er van hou om te experimenteren met verschillende media. Dit gaat van digitaal werk, keramiek, riso printen tot schilderen.Dit allemaal heb ik samen in een soepje gegooid tot mijn eigen merk.

 

 

Stem mee voor jouw favoriete ontwerp!

Isabelle en Nikita stuurden beide 2 ontwerpen in. Nu is het aan jou:
laat ons weten welk ontwerp je het leukste vindt.
Stemmen kan van 16 tot 31 mei via het Aartselaar Participatieplatform. De schilderwerken starten eind juni.

 

POP Lijsterlaan

Isabelle Scheers
"Ontwerp 1: Mijn kids zijn samen met mij online op zoek gegaan naar de affiches die Fiberklaar gebruikt om reclame te maken. Het Cleydael stond op de reclame van Aartselaar. De huismerkfiguurtjes sluiten aan bij de leefwereld van kinderen, ideaal voor een speeltuin!"

ontwerp 1 graffiti swaeneleike

"Ontwerp 2: Een POP heeft de vorm van een doos. Aangezien de POP aan een speeltuin staat, stelde ik me de vraag welke herkenbare objecten voor kinderen ook de vorm van een doos hebben? Zo kwam ik op het idee om een visbak te ontwerpen in 3D. Een concept dat past bij de groene omgeving en het geeft een aanzet tot een instagramable foto te kunnen maken."

ontwerp 2 graffiti swaeneleike

POP Swaeneleike

Nikita Van den Bosch:
"Voor ontwerp 1 heb ik me geïnspireerd op hoe mijn schetsboekpagina’s er uit zien. Namelijk een pagina vol verschillende dingen die uiteindelijk toch een leuk geheel vormen samen. In beide ontwerpen heb ik ook een knipoog gestoken naar Fiberklaar zelf. " 

ontwerp 1 POP Lijsterlaan

"Voor ontwerp 2 heb ik me laten inspireren door “Alice in Wonderland”, omdat dit verhaal me zelf erg heeft geboeid als kind. Ook heeft het veel boeiende en maffe figuren."

Ontwerp 2 POP Lijsterlaan