Gezocht: plusbaasjes met een hart voor dieren

Gezocht: plusbaasjes met een hart voor dieren

Ben je een echte dierenvriend en heb je tijd en zin om te helpen bij de zorg van een huisdier in je buurt? Schrijf je dan in als plusbaasje bij AAP vzw.

AAP vzw is een professionele organisatie die zich inzet voor het welzijn van mens en dier. Door mensen en dieren samen te brengen, creëren ze meer geluk voor alle partijen. Zo matchen ze dierenvrienden met een baasje en dier in de buurt. Het plusbaasje kan bijvoorbeeld met een hond gaan wandelen of voor een kat zorgen die graag extra knuffels en kinkrabjes krijgt.

Het plusbaasje kan zo genieten van alle voordelen van het contact met een huisdier: een lagere bloeddruk en hartslag, minder stress en een extra dosis gelukshormonen! Met een hond leg je bovendien sneller contact op straat en ben je meer in beweging. Ook ben je als vrijwilliger bij AAP vzw verzekerd en worden de plusbaasjes regelmatig in de watten gelegd om hen te bedanken voor hun inzet.

Baasjes weten dat hun viervoeter in goede handen is bij het plusbaasje wanneer ze zelf van huis zijn. En de dieren? Die genieten natuurlijk van alle extra aandacht. Een win-win-win dus!

Heb je zin in een pluizig knuffelcontact?

Schrijf je dan in als plusbaasje. Of heb je zelf een viervoeter in huis die graag nog meer aandacht krijgt? Meld je dan aan als baasje via www.aapvzw.be.

Foto: plusbaasje

Foto: plusbaasje