Heropstart socio-culturele activiteiten

*** Update week 27/7:  door de heropflakkering van het coronavirus in onze regio worden er nieuw maatregelen getroffen. Een overzicht hiervan vind je terug op https://www.aartselaar.be/corona. De komende 4 weken worden alle evenementen in onze gemeente verboden. Waarschijnlijk wordt deze periode nog verlengd. Heb je vragen hierover, contacteer ons dan via evenementenloket@aartselaar.be of 03 870 16 11. ***

Na maanden van stilte mag vanaf 1 juli de socio-culturele sector opnieuw opstarten. Ook de organisatie van evenementen is opnieuw toegelaten. Dat is alvast goed nieuws! Uiteraard moeten hierbij nog steeds de nodige veiligheidsvoorschriften gerespecteerd worden.

De soci-culturele sector is een zeer diverse sector met veel raakvlakken met andere domeinen. We hebben de huidige regelgeving voor jullie doorgenomen en alvast geprobeerd e.a. op te lijsten.

Laat je vooral niet afschrikken door de regelgeving. Voor (bijna) alles is een oplossing te vinden en daarmee helpen we jullie ook heel graag verder.

cultuur@aartselaar.be – 03/877 28 75 – 0496/59 96 10