Kookworkshop Asperges en vis

Bij de start van het nieuwe aspergeseizoen leren we hoe we het witte goud op verschillende manieren kunnen klaarmaken in combinatie met vis. Op Vlaamse wijze met zelfgemaakte garnaalkroket, vergezeld met pittige mosselen in een dragon vinaigrette, als risotto met gebrande zeetong of gegrild met een garnaalbouillon. Kostprijs is inclusief maaltijd, glaasje cava, 1/2l wijn koffie, thee en water. ...
Bij de start van het nieuwe aspergeseizoen leren we hoe we het witte goud op verschillende manieren kunnen klaarmaken in combinatie met vis.

Op Vlaamse wijze met zelfgemaakte garnaalkroket, vergezeld met pittige mosselen in een dragon vinaigrette, als risotto met gebrande zeetong of gegrild met een garnaalbouillon.


Kostprijs is inclusief maaltijd, glaasje cava, 1/2l wijn koffie, thee en water. Andere dranken kunnen aan tarief van het cultureel centrum ter plaatse gekocht worden.

Begeleiding: de Kokerij
Meebrengen: eigen mes, snijplank, schort en vershoudpotjes voor eventuele overschot mee te nemen naar huis
Max 12 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

ma 19 april 2021 van 18:30 tot 21:30

Waar

Cultureel Centrum Aartselaar

Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

€75.00

Basistarief: 75,00 €

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

Meer info