Leer coderen met CoderDojo (7-17j)

Hou je van computers, games en wil je graag zelf leren programmeren? Dan is CoderDojo iets voor jou! Je gaat meteen aan de slag enleert programmeren door zelf te ontdekken. Beginners gaan aan de slag met Scratch, maar ook wie al wat ervaring heeft is zeker welkom! CoderDojo probeert zo veel mogelijk te werken met open-source of gratis software, zo kan je ook makkelijk thuis verder werken. ...
10a059a8-dd36-42b7-910e-24d481b34cf9.png Hou je van computers, games en wil je graag zelf leren programmeren? Dan is CoderDojo iets voor jou! Je gaat meteen aan de slag enleert programmeren door zelf te ontdekken. Beginners gaan aan de slag met Scratch, maar ook wie al wat ervaring heeft is zeker welkom! CoderDojo probeert zo veel mogelijk te werken met open-source of gratis software, zo kan je ook makkelijk thuis verder werken.

Begeleiding: CoderDojo vrijwilligers | Max: 15 deelnemers

OPROEP: COACHES GEZOCHT
Om van CoderDojo een succes te maken, zoeken we vrijwillige coaches om de jongeren te begeleiden. We zoeken zeker geen “lesgever”, maar iemand die jongeren helpt om zelf te ontdekken. Specialisatie in een specifiek domein (programmeertaal, web development, Arduino, Scratch) is fijn, maar niet noodzakelijk.

Interesse? Neem contact op met de cultuurdienst via lies.lemmens@aartselaar.be voor meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 16 juni 2018 van 14:00 tot 17:00

Waar

Bibliotheek Aartselaar

della Faillelaan 32
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

Meer info