Openluchtfilm - Mary Poppins Returns

Londen, jaren ’30. De wanhopige Jane en Michael Banks en hun drie kinderen krijgen bezoek van de mysterieuze Mary Poppins. Met haar magische vaardigheden, en de hulp van haar vriend Jack, sleept ze de familie door moeilijke tijden. Mary Poppins brengt de vreugde terug! Julie Andrews veroverde meer dan 50 jaar geleden de harten van de wereld als Mary Poppins. Nu schittert Emily Blunt als de ...
b1703181-4ff8-4e0c-8eb9-5f05747372c1.jpeg Londen, jaren ’30. De wanhopige Jane en Michael Banks en hun drie kinderen krijgen bezoek van de mysterieuze Mary Poppins. Met haar magische vaardigheden, en de hulp van haar vriend Jack, sleept ze de familie door moeilijke tijden. Mary Poppins brengt de vreugde terug!

Julie Andrews veroverde meer dan 50 jaar geleden de harten van de wereld als Mary Poppins. Nu schittert Emily Blunt als de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt.
Beleef een magische avond met de hele familie en zing mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical. Mary Poppins Returns is ‘practically perfect in every way’.

Genomineerd voor 4 Golden Globes en 3 Bafta’s o.a. beste actrice, acteur en muziek. Een hartverwarmende film voor jong en oud | 130 min.
Met o.a. Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda en Meryl Streep

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

zo 25 augustus 2019 van 21:30 tot 23:40

Waar

Klein Laar

Grasplein tussen kerk en turnzaal Cade
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

Meer info