Openluchtfilm: La La Land

Een openluchtfilm is het ideale recept om nog even in vakantiestemming te blijven! Breng je eigen stoeltje mee, installeer je voor het groot scherm en laat La La Land een brede, zomerse glimlach op je gelaat toveren. La La Land: Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in ...
944c79b2-9c87-406b-9097-38399a51506e.jpeg Een openluchtfilm is het ideale recept om nog even in vakantiestemming te blijven! Breng je eigen stoeltje mee, installeer je voor het groot scherm en laat La La Land een brede, zomerse glimlach op je gelaat toveren.

La La Land:
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood…?

Een feelgood-musical waarin elk denkbaar cliché een verfrissende, nieuwe twist krijgt! Winnaar van o.a. 6 Oscars.
Romantiek-musical
Duur: 127 min.
Met o.a. Ryan Gosling & Emma Stone

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

zo 27 augustus 2017 van 21:30 tot 21:30

Waar

Laar

(grasplein tussen kerk en turnzaal Cade)
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar