KERSTMAGIE ’22 zoekt dansers, acteurs & vrijwilligers

Opgemaakt op 13/09/2022
Aartselaar_themabeeld

Wil jij deel uitmaken het magische team dansers, acteurs & vrijwilligers?

Van 3 tot 23 december kunnen opnieuw duizenden bezoekers genieten van een betoverende tocht doorheen het feeëriek gedecoreerde kasteel Cleydael in Aartselaar. Met een heel nieuw verhaal: ”KERSTMAGIE OP ZIJN KOP”, kunnen kinderen én volwassen het kasteel op een unieke manier ontdekken.

Om dit hartverwarmend kerstgebeuren tot een succes te maken zijn er heel wat helpende handen & enthousiaste deelnemers nodig.

Kom je mee schitteren als één van de dansers of acteurs in het verhaal? Of wil je liever in een fijn & geëngageerd team achter de schermen meewerken aan het decor, de kostuums, of de catering,..?  

Op 20 september (19u) organiseert Historalia een infoavond op Kasteel Cleydael, waarop ze het project volledig uit de doeken doen. Iedereen is welkom om te komen luisteren.

Infovergadering Kerstmagie '22 | Di 20 sept – 19u | Kasteel Cleydael

Producent prins Simon de Merode, algemeen coördinator Ief Dams en de kasteelcoördinator Thierry de Chaffoy zullen het project voorstellen.

Regisseur, auteur Luc Stevens zal het nieuwe verhaal uit de doeken doen, bijgestaan door de kasteelregisseur van Aartselaar, Steven De Nijs en choreografe Camille Ronsse.

>> bevestig vooraf je aanwezigheid aan Thierry@dechaffoy.be

Heb je nog vragen of heb je interesse, maar kan je niet aanwezig zijn op de infovergadering, neem dan gerust contact op met het Historaliateam Thierry@dechaffoy.be of koen.tersago@telenet.be

Contactinformatie