Oproep: wordt u gemachtigde opzichter?

Opgemaakt op 23/06/2017

De gemeentelijke basisschool Cade is op zoek naar gemachtigde opzichters die 's morgens en 's avonds mee willen instaan voor de veilige oversteek van leerlingen aan de school.

Bij het begin en het einde van de schooldag is het heel druk aan de schoolpoort. De politie, het gemeentebestuur, de schooldirectie en de leerkrachten nemen verschillende initiatieven om een veilige schoolomgeving te creëren.

Eén daarvan is de aanwezigheid van een gemachtigd opzichter aan de schoolpoort en aan de zebrapaden in de straten rond de school om leerlingen veilig naar school te laten gaan.

Wilt u meewerken aan een verkeersveilige schoolomgeving? Gemeentelijke basisschool Cade is op zoek naar vrijwilligers, inwoners, ouders, grootouders die op een zebrapad in de buurt van de school leerlingen willen begeleiden bij het oversteken van de straat. Iedereen die minstens 18 jaar oud is en zich vrijwillig wil inzetten voor een meer verkeersveilige schoolomgeving kan gemachtigde opzichter worden. Al is het maar voor één keer per week of zelfs één keer per maand, alle hulp hierbij is welkom!

Wie zich kandidaat stelt, kan rekenen op een korte opleiding tijdens een infomoment.
Geïnteresseerd? Voor meer info kan u terecht bij Kris Kestens, schooldirecteur Cade.
Mail naar directie.cade@aartselaar.be of bel 03 887 62 49.

Contactinformatie