Specifieke vereisten horeca voor activiteiten

Naast de minimale horeca regels zijn ook de SPECIFIEKE HORECA REGELS van toepassing wanneer:

    • een organisator > 200 personen BINNEN ontvangt ZONDER Covid Safe Ticket (CST).
    • een organisator > 400 personen BUITEN ontvangt ZONDER Covid Safe Ticket (CST)

Specifieke horecaregels:

  • horecapersoneel/vrijwilligers drangen mondmasker
  • enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan;
  • de tafels worden geplaatst op min. 1,5 meter afstand. Tenzij buiten voor zover de tafelgezelschappen worden gescheiden door een plexiglazenwand of een gelijkwaardig alternatief, met een minimale hoogte van 1,8 meter;
  • een maximum van acht personen per tafel is toegestaan, kinderen tot en met 12 jaar niet meegeteld;
  • elke persoon moet aan de eigen tafel blijven zitten behalve voor het uitoefenen van cafeĢsporten en kansspelen;
  • er is geen enkele bediening aan de bar toegestaan, met uitzondering van eenmanszaken;
  • buffetten zijn toegestaan;
  • afhaalmaaltijden en -dranken kunnen worden aangeboden