Specifieke vereisten horeca voor activiteiten
Naast de minimale horeca regels zijn ook de SPECIFIEKE HORECA REGELS van toepassing wanneer:
-
- een organisator > 200 personen BINNEN ontvangt ZONDER Covid Safe Ticket (CST).
- een organisator > 400 personen BUITEN ontvangt ZONDER Covid Safe Ticket (CST)
Specifieke horecaregels:
- horecapersoneel/vrijwilligers drangen mondmasker
- enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan;
- de tafels worden geplaatst op min. 1,5 meter afstand. Tenzij buiten voor zover de tafelgezelschappen worden gescheiden door een plexiglazenwand of een gelijkwaardig alternatief, met een minimale hoogte van 1,8 meter;
- een maximum van acht personen per tafel is toegestaan, kinderen tot en met 12 jaar niet meegeteld;
- elke persoon moet aan de eigen tafel blijven zitten behalve voor het uitoefenen van cafeĢsporten en kansspelen;
- er is geen enkele bediening aan de bar toegestaan, met uitzondering van eenmanszaken;
- buffetten zijn toegestaan;
- afhaalmaaltijden en -dranken kunnen worden aangeboden