Zet je vereniging in de kijker!

Opgemaakt op 05/05/2022
diverse-community-with-hands-circle

In september geeft de gemeente net als in 2021 een ‘Verenigingengids’ uit waarin we het  verenigingsleven bij de start van een nieuwe seizoen extra in de kijker willen zetten.

De extra 'verenigingengids' valt in september samen met het gemeentelijk infoblad in elke Aartselaarse brievenbus. We bundelen een overzicht van de lokale verenigingen en stellen hun werking en activiteiten voor. De ideale gelegenheid om jezelf op de kaart te zetten en nieuwe leden aan te trekken.

Wil je jouw vereniging/organisatie ook in de kijker zetten via deze ‘Verenigingengids’, vergeet dan zeker niet voor 1 juni 2022 de informatie van je vereniging door te geven via dit online formulier.
Alleen verenigingen die hun informatie doorgeven worden opgenomen.

 Hoe geef je de gegevens van jouw vereniging door voor publicatie in de ‘Verenigingengids’?

  • Elke voetbalclub, chiroafdeling, theatergroep, vereniging, buurtcomité… kan zijn bijdrage voor de 'Aartselaarse verenigingengids' ingeven via dit online formulier.
  • Deadline voor inzending >  01 juni 2022
  • Zorg voor een aantrekkelijke foto die de werking of sfeer binnen je vereniging weergeeft. Je kunt deze samen met het logo van je vereniging mee opladen in het online formulier.

 Voor de gids in druk gaat, krijg je kans om de info over jouw vereniging nog eens na te lezen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de jeugd-, sport -of cultuurdienst.

De verenigingengids 2021 kan je hier terugvinden.

Contactinformatie