Koop duurzame compost bij IGEAN

eindresultaat verwerking gft en groenafval tot compost en potgrond

Wist je dat je op de IGEAN-recyclageparken en op site Noord (Brecht) en Zuid (Edegem) het hele jaar rond duurzame compost kan kopen?

Op vele manieren bereikt jouw gft en groenafval de IGEAN-site in Brecht, om opnieuw verwerkt te worden tot compost en zelfs groene energie. Deze compost is een duurzame bodemverbeteraar die in zak en/of in bulk wordt aangeboden. Het is een gouden kringloopproduct, 100 % natuurlijk en multifunctioneel inzetbaar in ieders tuin

Dankzij compostgebruik, loopt de bodemhuishouding van je tuin véél vlotter. Compost zorgt voor een rijke en vruchtbare bodem. Zandgronden met compost drogen minder snel uit en zwaardere gronden, zoals leem en klei draineren net beter dankzij compost.  Niet alleen je bodem en alles wat daarop groeit beleeft er profijt aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame compost te gebruiken, realiseer je immers een opmerkelijke voetafdruk-vermindering. En jij geniet mee van een mooier gazon, prachtige bloemen en planten en een heerlijke eigen oogst.

Waar compost kopen?

  • Compost, in zakken of in bulk

Afhankelijk van de hoeveelheid compost die je nodig hebt, kan je ervoor kiezen om zakken compost van 40 liter aan te kopen of te kiezen voor een bulkaankoop. Zakken compost zijn te koop op elk IGEAN recyclagepark – compost in bulk is enkel te koop op site Noord (Brecht) en Zuid (Edegem) na afspraak.

  • Potgrond in zakken

Potgrond is beschikbaar in zakken van 50 liter op elk IGEAN recyclagepark en op site Noord (Brecht) en Zuid) na afspraak.

Meer info over prijs of afspraak maken: https://www.igean.be/compostkopen