Natuurbuur - catalogus groene oplossingen

20 groene oplossingen
Voor een duurzame toekomst van de gemeente Aartselaar

logo natuurbuur

Een Natuurbuur is een burger die beseft dat hij met zijn tuin, gevel, balkon, oprit of dak iets kan doen voor het klimaat en zo het verschil kan maken.

Ben jij zo'n burger? Dan ligt je klimaatdaad nu binnen handbereik. In onze catalogus vind je tal van groene oplossingen stap voor stap uitgelegd inclusief boodschappenlijstje. Je kan meteen aan de slag. Samen maken we van onze gemeente een Natuurbuur-buurt!

Tip: Kijk regelmatig in onze catalogus. Ze wordt namelijk steeds aangevuld met nieuwe klimaatadaptieve oplossingen voor in en om je huis.

Klik hier om de gids te bekijken

Disclaimer:

Wij besteden veel aandacht en zorg aan de Natuurbuur catalogus en streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle inspanningen kan het gebeuren dat de informatie niet volledig, juist, nauwkeurig, bijgewerkt is of wordt weergegeven. U gebruikt de meegedeelde informatie steeds op uw eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige ongevallen, foutieve manipulaties en/of schade aan goederen of personen.

Contactinformatie