Aartselaar zomert!

Opgemaakt op 13/05/2024
Aartselaar beeld nieuwsberich

Zomer, vakantie: tijd om te genieten! De gemeentediensten organiseren weer heel wat zomerevenementen, soms een handje geholpen door andere organisatoren. Rode draad is plezier en ontspanning.Heerlijk genieten in eigen dorp samen met buren, familie & vrienden.

 

Openluchtbal

Zaterdag 6 juli vormt het Laar opnieuw het decor van een muziekfeest voor jong en oud. Met het Openluchtbal trappen we de zomer én Aartselaar feest! af.

Programma

  • 18:00 uur: BBQ
  • 20:30 uur: MathiasVergels en Het Goede Voorbeeld 
  • 21:45 uur: DJ t.b.c. 
  • 23:45 uur: DJ Darkstyle & MC Max-steel 

Gratis toegang. BBQ tegen betaling.

BBQ: vooraf bestellen en betalen

We starten het Openluchtbal met een lekkere BBQ op het Laar waarvoor traiteur Fonteyne en keurslager Verhoeven de handen in elkaar slaan. Vooraf bestellen (en betalen) voor de BBQ is noodzakelijk en kan tot en met 2 juli. Dus reserveer snel! Het heerlijke BBQ-aanbod bestaat uit:

  • Klassiek: op bestelling €18,50/pp: hamburger,  bbq worst en gemarineerde kipfilet
  • Luxe: op bestelling €19,90/pp: entrecote burger, merguez worst en kipfilet v/d chef met gerookt spek
  • Veggie: op bestelling €16,50/pp: halloumi brochette, groentenburger en fakkelbrood

Groenten inbegrepen in de formules: rauwkostsalade, tomaat/komkommer met vinaigrette, pastasalade, aardappelsalade, sauzen.

Een hamburger op een broodje is wel nog ter plaatse te verkrijgen (5€).

Bestelknop

Op het podium

Ook het muzikale programma later op de avond wordt er eentje om duimen en vingers van af te likken. Hoogtepunt is ongetwijfeld het liveoptreden van Mathias Vergels met zijn band Het Goede Voorbeeld.

Naast zijn acteerwerk in Thuis is Mathias ook een begenadigd zanger. Met zijn band brengt hij eigen hits maar ook goed gekozen Nederlandstalige covers van o.a. Clouseau, De Kreuners, Doe Maar, Gorki en nog vele anderen. Eén ding staat vast, met zijn ongeëvenaarde chemie en aanstekelijke energie, zal Mathias met zijn band het feest op het Laar laten losbarsten.

Mathias Vergels

Benieuwd? Hierbij alvast een voorsmaakje: 

 

Traditiegetrouw wordt de party verdergezet met een aantal DJ’s. Lokale DJ Darkstyle en MC Max-steel zorgen voor een knaller van een afsluiter.

Party modus ON dus!

 

Vlaanderen feest_logo